ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόπος – Χρόνος – Κόστος αποστολής και παράδοση των προϊόντων

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται στο Νομό Θεσσαλονίκης και την υπόλοιπη Ελλάδα δωρεάν για αγορές άνω των 59€ μέσω της εταιρείας ELTA COURIER εντός 1-5 εργάσιμων ημερών, κατόπιν διαθεσιμότητας των προϊόντων. Για αγορές κάτω των 59€ και κάτω των 5 κιλών το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3€. Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον κόστος 2€.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της  παραγγελίας σας (κατά τις ώρες 9:00 – 17:00) από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Το www.terrattack.com δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας.  Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πανδημίας κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται, μόλις δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας την χώρα αποστολής.

Σημείωση:

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Μεταφορικά για την Κύπρο.

Τρόπος – Χρόνος – Κόστος αποστολής και παράδοση των προϊόντων

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι για κανονική αποστολή και παράδοση σε 8 εργάσιμες ημέρες είναι στα 10€. Το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι για express αποστολή και παράδοση σε 3 εργάσιμες ημέρες είναι στα 27€. 

Σημείωση:

Σε περίπτωση επιστροφής, τα μεταφορικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης. (εκτός εαν είναι ελαττωματικό το προϊόν)