Terms & Conditions

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο ιστοτόπος www.terrattack.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης
TERRATTACK E.E. (ΑΦΜ: 801156159, ΔΟΥ: Καλαμαριάς) που εδρεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 7, Τ.Κ. 55132, Τηλ: 2310 454323, Fax 2310 454330.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιτρέπει την πραγματοποίηση αγορών χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Όταν κάνετε μια παραγγελία, ωστόσο, απαιτείται να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία για να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ μας και η παράδοση των προϊόντων. Σε περίπτωση συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας θα υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Το e-shop μας δεν καταγράφει ούτε αποθηκεύει αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Τα προσωπικά σας δεδομένα που μας κοινοποιείτε, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή ή απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής (π.χ., για την επιβεβαίωση της πληρωμής στην τράπεζα).

 

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας την πλοήγηση στις κατηγορίες ή μέσω αναζήτησης προϊόντος. Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με χαρακτηριστικά προϊόντος ή μεγέθη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους που αναγράφονται στην ενότητα Επικοινωνία.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο orders@terrattack.com ή fax στο +30 2310 454330

Η δυνατότητα ακύρωσης σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διατίθενται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:
1. Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Eurobank
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
IBAN: GR2902603260000190200636111 (0026.0326.19.0200636111)
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ - BIC: ERBKGRAA

Μετά την πληρωμή σας θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά το λογιστήριο μας στη διεύθυνση orders@terrattack.com ή στο τηλέφωνο +30 2310 454323

2. Αντικαταβολή με την παραλαβή των προϊόντων

3. Με χρήση της δημοφιλούς και ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμών Paypal

 

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές εντός Ελλάδος με ύψος παραγγελίας από 140 € και άνω, ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους, η μεταφορά είναι εντελώς δωρεάν με ταχυμεταφορά (courier).

Για αποστολές εντός Ελλάδος και μέχρι ύψους παραγγελίας 140 € η μεταφορά θα γίνεται με εταιρία Courier με ελάχιστη χρέωση 5 € για βάρος έως 2 κιλά για την Ηπειρωτική Ελλάδα και  με ελάχιστη χρέωση 8 € για τη Νησιωτική Ελλάδα. Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση ανέρχεται σε 1 €

Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων.

Η παραλαβή των προϊόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδος θα γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες (εκτός συνθηκών ανωτέρας βίας)

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημαπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%) που αντιστοιχεί στο κάθε είδος. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να γίνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους.

Για την καταχώρηση/ επεξεργασία της επιστροφής είναι απαραίτητη η συμπλήρωσης της φόρμας επιστροφών. Σε αυτή τη φόρμα μας υποδεικνύετε και το λόγο της επιστροφής.

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει κάποιο λάθος από τη μεριά της εταιρίας μας στην παραγγελία (πχ παραδόθηκε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγέλθηκε), το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαραίνει την Terra ATTACK. Σε κάθε άλλη περίπτωση (π.χ., παραγγέλθηκε λάθος νούμερο), το κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης των χρηστών. Η πλοήγηση στις σελίδες μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τα αντίστοιχα cookies.